قیسی منبع عالی از فیبر غذایی، به ویژه پکتین و سلولز است، که این نوع فیبر
در محیط آبی دستگاه گوارش ژل تشکیل داده و به اسیدهای چرب متصل گشته و
باعث دفع آن ها می گردد. این ویژگی فیبرها به آن ها توانایی کاهش سطوح
افزایش یافته LDL و کلسترول را می دهد. به علاوه فیبرها برای پیشگیری از
سرطان و دیابت نوع 2 مفید هستند. فیبرها باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می
شوند و انتقال مواد دفعی در لوله گوارش را تسهیل می کنند، چون خاصیت ملین
داشته و برای افرادی که مستعد یبوست هستند مفید می باشند. مصرف 6 تا 8 عدد
قیسی باعث از بین رفتن علائم یبوست می شود. نصف فنجان قیسی 19 درصد از نیاز
روزانه به فیبر را فراهم می آورد.
بازرگانی پرستش - فروش عمده آنلاین - ترشیجات _ شوریجات